L’Annexe is de eerste Brouwerij Fermenterie van Brussel. Als brouwerij willen wij bieren brouwen die het subtiele evenwicht vinden tussen een volle, complexe smaak en toch doordrinkbaar zijn. Onze eerste twee bieren de “Saison de Bruxelles” en de “Black Saison” zijn hier een goed voorbeeld van. Hopelijk komen onze volgende recepten er even goed uit.
Tevens zijn wij een Fermenterie. Fermenterie? Inderdaad, naast bier willen wij ook andere gefermenteerde dranken maken zoals onze Amarilis (op basis van vlierbloesem) een gingerale en een netelbier. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat ergens wel een oud recept dat wij in een hedendaagse versie op de markt willen brengen. Wij zijn dan ook nog volop op zoek naar onze volgende godendrank.

Ons doel is om zo snel mogelijk onze fermentaties en bieren in Brussel brouwen in onze brouwerij in Sint Gillis zodat wij onze passie met jullie kunnen delen. Daarom hebben wij jullie nodig!
Hoe kunnen jullie ons helpen?
DEEL
Like en deel onze Facebookpagina, onze Growfunding actie of onze video. Hoe meer mensen ons project kennen en steunen hoe meer mensen wij kunnen verblijden met onze dranken.
>>> https://www.facebook.com/lannexe.brasserie.fermenterie
INSPIREER
Heeft u nog ergens een oud recept van uw grootmoeder liggen dat de wereld moet leren kennen? Nog creatieve suggesties voor onze brouwerij/fermenterie? Stuur het op en wij gaan ermee aan de slag!
SPONSOR
De verbouwingen en de bouwinstallaties zijn niet goedkoop. We hebben 12.000 € nodig om echt van start te kunnen gaan. Alle beetjes helpen, steun ons naargelang je wensen voor de beloning en je budget!
- 10€: Nen dikke merci. Jullie worden als eerste op de hoogte gehouden van al onze activiteiten, en alle nieuwsjes rond onze biertjes en fermentaties. Jullie staan op onze VIP lijst.
- 30€: Een speciale limited edition first brew 75cl fles van ons eerste brouwsel in de nieuwe brouwerij, een fles van 50cl van een heerlijke fermentatie en een L’Annexe glas om al dit lekkers uit te drinken.
- 55€: Eén bak « Saison de Bruxelles» original édition, niet overplakt Brouwsel n°MV21 en 2 glazen van L’Annexe.
- 120€: Een hele dag met ons mee brouwen. Van ‘s ochtends vroeg mee het mout schroten tot het uiteindelijk koelen naar de gistingstanks, gedurende één dag ben je microbrouwer bij L’Annexe. Wij delen met jou onze passie bij elke stap van het brouwproces. Aan het einde van de dag vertrek je met een eigen selectie van 24 biertjes en 2 glazen van L’Annexe.
- 150€: Een gastronomisch etentje voor twee personen in onze brouwerij, bereid door een gerenommeerde chef. Tijdens het etentje stellen wij u zowel de brouwerij als onze productiemethoden voor. Elk gerecht wordt voorzien van een speciaal geselecteerde food pairing met onze bieren en fermenten. Een spannende avond in het vooruitzicht!
- 160€: Ferment/Beer for life. Het eerste jaar een speciale limited edition first brew 75cl fles van ons eerste brouwsel in de nieuwe brouwerij, en een fles van 50cl van een heerlijke fermentatie. Hierbij een L’Annexe glas om al dit lekkers uit te drinken. Daarna een zelf samen te stellen pakket van 6 biertjes en 2 fermentaties elk jaar… een leven lang!
- 550€: Altijd al je eigen bier willen hebben? Voor dit bedrag krijg je 10 bakken bier (of fermenten) met je eigen etiket. Een uniek offer voor al uw huwelijken, doopsels of bedrijfsfeestjes.
- 1000€+: Je met meerdere mensen komen eten? meteen een tafel voor 10 bestellen? Is 10 bakken niet genoeg voor je feest en wil je meer? Wil je niet alleen maar liever met een hele groep komen brouwen? Op aanvraag zijn wij bereid uw vraag op ons aanbod af te steppen. Contacteer ons, en wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.
ALVAST BEDANKT VOOR ALLE HULP!
(Deze tekst werd vertaald door Ubiqus Belgium, taalspecialist van Growfunding)
Charles de Maleville
Bon courage pour ce beau projet, et longue vie à l''Annexe !!!
Nell Jerram
Good luck guys! ?
Axel Wohlfahrt
Ik kijk er naar uit! Veel succes!
Thierry Heymans
Félicitations pour ce projet
Romain Berthon
Bravo à vous deux! Vos bières sont délicieuses, sans oublié la pétillante Amarilis! Et ces merveilleuses sÅ“urs qui ne passent pas inaperçu! Viva!
Sylvain Cfc
C''est bon les gars ! A bientôt au Dekkera !
rodolphe paternostre
Bonne chance et à très vite pour des supers collab ! Beerfood
Auke Schilder
Succes, ik hoop dat jullie het bedrag binnenhalen, origineel bericht he?
Alexandre Morais
Bonsoir, J''espère que votre projet sera fait et qu''on puisse goûter à des nouvelles bières. Je partegerai votre projet sur ma page de Facebook. A bientôt
Philippe Dumont
On se réjouit de partager une bonne table entre épicuriens ;-) et plus encore de pouvoir vous aider dans votre projet. Félicitations pour votre initiative et courage aux entrepreneurs que vous êtes, Philippe
Akke Pinkster
heel veel succes! Ik hoop snel eens langs te kunnen wippen! X-Akke
Barbara Czartoryska
Vivement votre reussite! A l''Annexe!!!
Cynthia Gomes
Bon courage les amis pour rassembler la somme escomptée. On vous soutient en Seine et Marne . Robin et Cynthia
Willy Steegen
Santé mannen.
Tinne Lambrechts
Brouw ze!!! Succes!
Michael Van Hauwaert
Véél plezier hiermee, Michael
Jonas Van Nevel
Veel succes, en dat we ze nog lang mogen mogen!
Marie-Laure Van Hove
Bonne continuation
Jan Verkerk
Blijf doorgaan!
RAiner Müller
Plein de succès et que ça fermente
Emilie Dagrada
allez allez, je viendrais gouter à la brasserie... Bonne chance les gars!
Eric Ritter
Go guys! Can''t wait to visit the place once it''s finished! keep up the good work!
Danni Swalef
De Max! Super lekker, wij komen dat vlierbloesembier proeven!
Daphne de Vries
Proost!
Matt Fisher
Good luck ducks!!!
Hemerijckx Chantal
je suis très contente de participer à votre super projet et de pouvoir ainsi vous soutenir, Chantal
Anton Markin
Allez les gars!
Gertjan De Boeck
dorst!
Guido Van Diepen
Groeten uit Amsterdam. We komen graag een keer proeven!
Kurt Vandormael
Nog veel succes heren!
Eveline Meurs
Succes mannen. Ik kom het biertje wel een keer ophalen :-)
Igor Lagrilliere
success mannen !!
Elena Filchenkova
Heel veel succes voor jullie!!! Wij komen zeker eens langs :)
Adelina Vacca
Fantastisch project! Ik, als liefhebster van streekbieren, kan dit alleen maar toejuichen! Bonne chance, veel succes!
Egor Martiniuc
Good luck
Pierre Lardot
Bonne chance pour ce beau projet Pierre
Werner Van Loo
ik heb wat lang gewacht maar toch eindelijk gestort... Succes en tot binnenkort!
Gerrit Tulkens
Veel succes heren! We gaan elk jaar komen proeven en ik zal enkele vrienden-zythologen "met goede smaak" meebrengen!
Damien CLAUS
le dernier pour franchir le pas ! au boulot maintenant A+
jeremy brutus
I look forward to tasting the nectar - good luck!