Samen stad maken

Growfunding is een Brussels sociaal-innovatief platform dat reward based crowdfunding inzet als een hefboom voor ontkiemende (stads)projecten. Growfunding is niet enkel een financiële hefboom, maar vooral ook een participatiemethodiek, een communicatiekanaal, een netwerktool en een educatief traject. Onze missie is samen stad maken, van onderuit en i.s.m. met alle belanghebbenden.

Social impact crowdfunding

Growfunding ondersteunt alle projecten die onze stad en samenleving laten bougeren. Samen met Socrowd.be zetten we crowdfunding in als een sociale en financiële hefboom.

Lees meer

Hoe werkt Growfunding?

Crowdfunding is een manier om projecten te financieren en mensen te betrekken. Bij Growfunding krijg je in ruil voor je bijdrage aan een project een unieke en originele reward van de projecthouders.

Lees meer

Ons verhaal

Growfunding werd ontwikkeld binnen de onderzoeksgroep Miro (Odisee Hogeschool, opleiding Sociaal Werk). Het platform werd mee verder uitgebouwd door verschillende Brusselse partners.

Lees meer

Ons netwerk

Growfunding werkt samen met verschillende partners, zowel uit de profit als de non-profitsector. Iedere samenwerking maakt deel uit van ons groeiend netwerk.

Lees meer

Ons team

Vriendelijk en sympa (hebben we van horen zeggen), met een hart voor de stad en aanspreekbaar in drie talen.

Lees meer

Vacatures en stages

Wil je mee stad maken en ons team versterken als medewerker of stagiair? Dat kan! Bekijk hier de vacatures.

Lees meer