Vacatures

 

----------------------------------------------------------------

Stagevacature: Communitymanager & communicatie

Growfunding werd opgericht in 2014 en is het enige crowdfundingplatform zonder winstoogmerk in België. Dankzij de beloningen voor bijdragen werden meer dan 22.000 mensen rechtstreeks betrokken bij stedelijke projecten en burgerinitiatieven, voornamelijk in Brussel, maar ook in Vlaanderen en Wallonië.

Growfunding is niet alleen een financiële drijfveer, maar het is ook een manier om betrokken te raken, een communicatiekanaal, een netwerktool en een educatief traject. De nadruk ligt op het ontwikkelen en toepassen van nieuwe vormen van solidariteit en burgerschap in de stad, door het vormen van de nodige groep aanhangers, door crowdfunding en door het mobiliseren van nieuwe en oude netwerken. De begeleiding van onze projectontwikkelaars is heel belangrijk: met een bottom-upbenadering willen we samen meebouwen aan de stad. De motor achter Growfunding is een klein team: vijf werknemers die hun werk zelf inplannen en belang hechte aan heldere en vriendelijke communicatie.

Context van de stage

Growfunding organiseert evenementen samen met verschillende mensen uit liefdadigheidsorganisaties, de bedrijfswereld, verenigingen en met onze projectontwikkelaars om onze netwerken uit te breiden. We organiseren infovergaderingen en workshops om campagnes met crowdfunding voor te bereiden.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) om de ontwikkeling en de externe communicatie van deze strategieën te versterken!

Lees hier het complete aanbod