Ons netwerk

Odisee

Odisee is een hogeschool met 6 campussen in Aalst, Brussel, Dilbeek, Schaarbeek, Gent en Sint-Niklaas. Ze is ontstaan in 2014 uit het samengaan van de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) en de KAHO Sint-Lieven. Odisee met de onderzoeksgroep Miro, verbonden aan de opleiding Sociaal Werk, Campus Brussel staan samen aan de wieg van Growfunding.

Rotary Club Brussels Candersteen

Eind 2016 onstond een boeiende samenwerking tussen Growfunding en Rotary Club Brussels Candersteen, een tweetalige (Nederlands & Engels) club die zich ten dienste stelt van de Brusselse internationale gemeenschap. Rotary Club Brussels Candersteen financierde niet alleen een deel van de growfunding-website, growfunding kreeg een standing invitation om projecten te pitchen tijdens de bijeenkomsten. Growfunding stelt zijn knowhow en website ter beschikking om de fundraising-activiteiten van Rotary Club Brussels Candersteen te versterken.  

 

ubiqus

Ubiqus Belgium (voorheen Data Translations) is een b2b- taalspecialist en een van de belangrijkste spelers op het gebied van professionele vertalingen in ons land. Het bedrijf geniet het vertrouwen van meer dan 1 000 klanten, waaronder private ondernemingen uit alle sectoren en vooraanstaande Belgische en internationale openbare instellingen. Momenteel zijn er een twintigtal medewerkers in dienst, waaronder maar liefst tien interne vertalers-revisoren. Zij garanderen een kwaliteitsvolle en flexibele dienstverlening. www.ubiqus.be

 

SoCrowd

SoCrowd staat voor Sociale Crowdfunding en is een innovatief en creatief financieringsinstrument. Via renteloze leningen ondersteunen ze organisaties met een maatschappelijke meerwaarde. Socrowd was betrokken bij de onderzoeksfase van Growfunding en is sindsdien een belangrijke partner.

 

MODO advocaten - avocats

In het kader van hun programma rond innovative thinking staan de Brusselse juristen van Modo Growfunding bij met juridisch advies. Ze stellen hun juridische en strategische expertise ten dienste van ons platform.

 

 

Brands & Stories

Vindt u de vormgeving van onze website ook een streling voor het oog? De opbouw en design is het harde werk van Thijs Degheldere, een ondernemer met een hart en een neus voor sociale innovatie.

 

VGC

De Vlaamse Gemeenschapscommissie is één van de belangrijkste subsidiënten van Growfunding. Jaarlijks ontvangt Growfunding een structurele subsidie vanuit het Stedenfonds.

Wil je partner worden van Growfunding?

Contacteer ons