Opleidingen, vormingen & consultancy

Crowdfunding is een nieuw concept met veel verschillende gezichten. Om onze expertise rond crowdfunding te delen hebben we een aanbod ontwikkeld. Contacteer ons om een vorming te boeken, advies te vragen of Brussel te verkennen.

Infosessie over sociale (impact) crowdfunding

Crowdfunding wint aan populariteit. In deze praktijkgerichte infosessie gaan we dieper in op de verschillende vormen ervan: van financiële crowdfunding tot sociale crowdfunding. Daarnaast krijg je ook een overzicht van de belangrijkste spelers op deze snel evoluerende markt. In het tweede deel van de vorming zoomen we in op sociale crowdfunding.  We leggen uit hoe je crowdfunding kan inzetten als financiële hefboom, als communicatietool en als netwerkinstrument .

We bieden deze infosessies ook op maat van specifieke doelgroepen aan:

  • Masterclass growfunding voor Audiovisuele Projecten
  • Crowdfunding voor culturele en artistieke projecten
  • Sociale crowdfunding en start-ups: een win-win!
  • Het ABC van (sociale) crowfunding
  • (Social) Crowdfunding – Hoe bouw je een campagne op?
  • ...

Consultancy

Een crowdfundingcampagne opbouwen is vaak maatwerk. Naast de Growfundingworkshop voor nieuwe projecthouders, wordt het Growfundingteam ook regelmatig gevraagd om een advies op maat te geven. Dat kan voor (startende) ondernemingen, artistieke en audiovisuele projecten, projectideeën van maatschappelijk kwetsbare jongeren...

 

Sociale crowdfunding in de Brusselse praktijk

Als gepassioneerde Brusselaars kennen we onze stad door en door. Wil je graag kennis maken met de onderbuik van Brussel: van alternatieve fietsroutes tot recente buurtinitiatieven, van jeugdprojecten tot sociale acties?

Contacteer ons en we maken een programma op maat van jouw organisatie of vriendengroep: een fietstocht of wandeling langs growfundingprojecten, een interactieve lezing op een originele plek...

 

Heb je een vraag over crowdfunding? Aarzel niet en contacteer ons