de Grote Parade

/ Hart boven Hard - Tout autre chose

Dit project is beëndigd op 31/03/2015

Tegenover de harde besparingslogica breken Hart boven Hard en Tout Autre Chose een lans voor een samenleving die werk maakt van herverdeling, gelijke kansen en zuurstof voor mensen. Omdat er wél een alternatief is.

Hart boven Hard en Tout Autre Chose zijn groeiende, kleurrijke burgerbewegingen. Ze verbinden mensen en verenigingen voor wie waarde boven winst gaat.

Een half jaar hebben Hart boven Hard en Tout Autre Chose vrijwel zonder middelen gewerkt. Onze snelle groei brengt steeds meer uitdagingen met zich mee.

Draag je het verhaal van Hart boven Hard en Tout Autre Chose een warm hart toe? Je kan ons hartelijk steunen, we hebben 33.000 € nodig voor o.a.:

  • De organisatie van de Grote Parade op 29 maart (veiligheid, logistiek, aankleding, …)
  • De grote vraag naar actiemateriaal als stickers, flyers, posters, …
  • De ondersteuning van intussen al bijna 20 lokale kernen, ook in jouw buurt.

We zoeken enthousiastelingen die Hart boven Hard en Tout Autre Chose steunen met een bedrag vanaf 10 euro. Elke donateur krijgt binnen de week een mail met een link waar je deze attenties kan downloaden:

  • Onze raamaffiche voor de Grote Parade: Print hem uit, hang hem op en help op 29 maart zoveel mogelijk volk naar Brussel krijgen.
  • De handleiding om een spandoek te maken: Zet je aanwezigheid op de Grote Parade extra in de verf met je eigen spandoek aan de hand van deze handleiding.
  • Kleurprent: Download deze prachtige kleurprent van de Grote Parade. Buiten de lijntjes kleuren mag.
  • Vergadersymbolen: Ontvang een duidelijk overzicht van een aantal symbolen die het vergaderen in jouw vereniging of organisatie vlotter laten verlopen.

Bij het bereiken van 50% planten we een heus bos. Bij het bereiken van 100% plannen we een verrassing voor jullie op de Grote Parade …

https://www.facebook.com/pages/HART-BOVEN-HARD/1531569170390942?fref=ts